AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal , 160 milyon TL’ye mal olması beklenen Elbistan-Göksun arası 68 kilometrelik duble yolun yapımına bu yıl başlanacağını söyledi.
Kahramanmaraş’ı bölgenin lojistik üssü ve ulaşım kavşağı yapacak dev bir projenin daha hayata geçeceğini belirten Mahir Ünal, çalışmalarla ilgili şunları kaydetti:
“Kahramanmaraş’ı İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesinin kavşak noktasına getirecek dev proje hayata geçiyor. Milletvekilleri olarak seçimlerden önce 2015 yılı içerisinde başlanacağını taahhüt ettiğimiz yolumuza başlıyoruz.
Bu yatırımın gerçekleşmesinde her zaman yanımızda olan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Lütfi Elvan’a, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Feridun Bilgin’e, Karayolları Genel Müdürlüğümüz ve 5. Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.